Tarinamme

Eräänä keväisenä aamuna kolme kaverusta pakkasi varusteensa ja suuntasi yhteiselle kalastusmatkalle. Seesteisen luonnon keskellä, veneen keinuessa hiljalleen, keskustelu kääntyi syvällisiin pohdintoihin tulevaisuudesta. Laineiden loiskinta rannalla loi täydellisen taustan keskustelullemme, joka paljasti yhteisen intohimomme: halu auttaa yrityksiä kasvamaan. Eri taustamme ja asiantuntijuutemme eivät vain täydentäneet toisiaan, vaan loivat ainutlaatuisen synergian, joka johti Voitto Groupin konseptin syntyyn.

Meille oli alusta asti tärkeää luoda avoin, välittävä ja inspiroiva ilmapiiri, jossa kaikki tukevat toisiaan. Voitto Groupissa saamme tehdä sitä, mitä oikeasti rakastamme ja nauttia matkasta.

Tavoitteemme on luoda ympäristö, jossa kaikkien tekemisellä on merkitystä, sitoutuminen tulee luonnostaan ja tulevaisuutta rakennetaan yhdessä. Nimemme Voitto kuvastaa sitä, että haluamme voittaa yhdessä joka päivä.

“Loppujen lopuksi kyse on yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta samalla, kun nautitaan matkasta ja pidetään hauskaa.”

Mikko Fransila

International Commerce & Operations Development

Missiomme

Autamme yrityksiä kasvamaan!

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijuutta ja resursseja, jotka auttavat heitä laajentamaan toimintaansa ja saavuttamaan kasvutavoitteensa.

Arvolupauksemme

Suunta liiketoiminnalle, rakenteet kasvuun ja ratkaisut haasteisiin!

Tarjoamme kattavia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme navigoimaan liiketoimintahaasteissa, rakentamaan kestävän perustan kasvulle ja saavuttamaan tavoitteensa. ratkaisemaan eteen tulevat haasteet.

Visiomme

Mahdollistamme kestävän kasvun ja menestyksen jokaiselle asiakkaalle!

Haluamme olla luotettava kumppani, joka tukee asiakkaiden kasvua ja menestystä pitkäjänteisesti.

Arvomme

Rakennamme luottamusta

Menestystarinat perustuvat luottamukseen ja luottamus on ansaittava. Rakennamme luottamusta päivittäin toimimalla avoimesti, läpinäkyvästi ja rehellisesti.

Kannamme vastuun

”Kannamme vastuun” saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mitä se ei kuitenkaan aina ole. Meille vastuun kantaminen on päätösten ja tekojen myöntämistä ja niiden seurausten hyväksymistä. Pidämme kiinni sovituista asioista ja aikatauluista.

Kehitymme yhdessä

Opimme toisiltamme ja kehitämme itseämme, toimintatapojamme ja asiakkaitamme. Yhdessä tekeminen kehittää ja motivoi meitä tulemaan entistä paremmaksi.

Nautimme matkasta

Työskentelemme ahkerasti, koko ajan matkasta nauttien. Toimimme fiksusti yksilöiden tarpeet huomioiden ja yhdenvertaisuutta arvostaen. Juhlimme onnistumisia ja opimme virheistä.

Senior business developer, business growth accelerator, entrepreneur, commercial and business growth leader with 20+ years of experience in B2B & B2C sales, business development and digitalization.

Prior founding Voitto Group, Tomi worked as a CEO of Kiva.

Experienced finance & management executive and former professional basketball player with +25 years of experience in finance function development, team building and business model development & integration.

Prior founding Voitto GroupMarkku worked as a Managing Director at Chilitaito.

Seasoned advisor with +15 years of experience in tax effective business model design & reorganization, business and service offering development, transfer pricing, key account management and B2B sales.

Prior founding Voitto Group, Mikko worked as a Director at PwC.

Laaja-alainen +20v osaaminen palveluliiketoiminnan strategisesta ja operatiivisesta kehittämisestä.

Vahvat tulokset B2B ja B2C myynnin kasvattamisesta, kv liiketoiminnan rakentamisesta sekä vaativista liiketoiminnan digitalisointihankkeista.

Mukana start-upeissa sijoittana ja eri yritysten hallituksissa.

Ennen Voitto Groupin perustamista Tomi työskenteli Kivan toimitusjohtajana.

Laaja-alainen +15v osaaminen taloushallinnon toimintojen ja liiketoiminnan prosessien kehittämisestä.

Vahvat tulokset tiimien rakentamisesta sekä yrityskaupoista ja niihin liittyvistä integroinneista.

Ennen Voitto Groupin perustamista Markku työskenteli Chilitaito Oy:n toimitusjohtajana.

Laaja-alainen +15v osaaminen liiketoimintamallien suunnittelusta ja uudelleen organisoinnista.

Vahvat tulokset liiketoiminnan ja palvelutarjonnan kehittämisestä sekä operatiivisen toiminnan tehostamisesta

Ennen Voitto Groupin perustamista Mikko työskenteli Directorina PwC:llä.