Haasteita liiketoiminnan kasvussa?

Jokainen yritys kipuilee kasvun kanssa jossain vaiheessa yrityksen elinkaarta, pk-yrityksillä kasvu on myös eloonjäämisen edellytys. Olemme tunnistaneet pk-yritysten kasvun haasteiden eri osa-alueet ja rakentaneet erittäin tuloksekkaat palvelumme tukemaan asiakkaiden kasvua. Tehokkaat palvelut auttavat yrityksiä kehittämään kriittisiä liiketoiminnan kasvun eri osa-alueita kustannustehokkaasti. Palvelujemme avulla yritykset pystyvät kehittämään liiketoiminnan kuutta kriittistä kasvun osa-aluetta tehokkaammin ja tuloksekkaammin kuin koskaan aikaisemmin. Kasvun osa-alueiden systemaattisen ja kokonaisvaltaisen kehityksen ohella tarjoamme ensimmäistä kertaa isojen pörssiyhtiöiden tehokkaat työkalut pk-yritysten käyttöön sekä tuomme tarvittavat resurssit ja osaamisen muutoksen onnistuneelle läpiviemiselle. Tuemme pk-yrityksiä kaikissa elinkaareen kehitysvaiheissa kokonaisvaltaisesti ja teemme sen kädet savessa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Meillä on vahvat tulokset erikokoisten ja eri elinkaaren vaiheissa olevien yritysten liiketoiminnan tuloksekkaasta kasvattamisesta.

Palvelumme luo kestävän  ja skaalautuvan pohjan kasvulle

Voitto Groupissa yhdistyy yksi ja sama intohimo: auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään! Yhteisen yli +500:n läpiviedyn haastavan kehityshankkeen ja projektin perusteella huomasimme, että menestyneitä kasvuyrityksiä yhdistää tietty voittava kaava. Tämän kaavan pohjalta loimme uniikin konseptimme, johon tehokkaat alla olevat palvelumme perustuvat:

  • Health Check: Valitun liiketoiminnan osa-alueen (esim. myynti) nykytilan ja osaamistason tunnistamisesta sekä tahtotilan määrittelystä.
  • Customer Insight: Valitun osa-alueen asiakkaiden tyytyväisyyskysely ja haastattelut
  • Customer Success: Asiakkuuksien kehittämisen palvelu
  • Solution Sales: Ratkaisumyynnin kehittämisen palvelu
  • Commercialization: Tuotteiden/palveluiden kaupallistamispalvelu
  • International Expansion: Kansainvälistymispalvelu
  • Operational Excellence: Operatiivisen toiminnan tehostamispalvelu
  • Finance Management: Talouden johtamisen palvelu

Kasvun kannalta kriittisten liiketoiminnan eri osa-alueiden kehittämiseen tähtäävät kustannustehokkaat palvelumme koostuvat erilaisista kehitysmoduuleista. Niiden avulla rakennamme yhdessä yritykselle valitun kehitys-alueen (esim. myynti) palveluratkaisun ja ohjaamme kehitystyön painopisteitä tunnistettuamme ensin yrityksen osaamistason ja resurssit sekä käytettävissä olevan ajan.

Voitto Group on ketterä ja erittäin kustannustehokas vaihtoehto perinteiselle konsultoinnille

Emme toimi kuten perinteisesti konsulttitalot toimivat: kertovat oikeat vastaukset yksittäisiin haasteisiin ja jättävät muutoksen toteutuksen asiakkaalle. Me haluamme löytää vastaukset yhdessä asiakkaan kanssa ja auttaa kasvuun tähtäävän kehityssuunnan löytämisessä ja auttaa muutoksen läpiviemisessä.

Vastaavanlaista kriittisten kasvun osa-alueiden kehitykseen tähtäävää palvelua, ei ole ollut ennen saatavilla. Koemme, että liiketoiminnan kehityksen kannalta halutun kehitysalueen nykytilan ja osaamistason tarkastelu kokonaisvaltaisesti antaa huomattavasti selkeämmän ja laajemman kuvan yrityksen kasvupotentiaalista. Se auttaa myös yritystä ymmärtämään, miten kehitystä on järkevää viedä eteenpäin ja miten ihmiset saadaan sitoutettua mukaan kehitykseen.

”Kokonaisvaltainen liiketoiminnan eri osa-alueiden kehitys vaatii taakseen paljon kilometrejä, näkemystä erilaisista yrityksistä, hankkeista, ihmisistä ja kokemuksia sekä onnistumisista että epäonnistumisista. Laaja-alainen kokemuksemme ja osaamisemme startupeista globaaleihin pörssiyhtiöihin auttaa palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman laaja-alaisesti”, Tomi sanoo. 

”Meidän näkökulmamme on, että kaikki yrityksen toiminnot liittyvät vahvasti toisiinsa ja jos liiketoiminnan osa-alueiden kehittämistä ei katso kokonaisvaltaisesti, ei löydä oikeita, kestäviä ja skaalautuvia ratkaisuja. Osaamistamme täydentää laaja-alainen ja vahva kumppaniverkosto, josta löytyy apua moniin spesifeihin alueisiin digitaalisesta markkinoinnista rahoitus- ja CRM-hankkeisiin sekä järjestelmäintegraatioihin ja liiketoiminnan digitalisointiprojekteihin. Meistä asiakas saa kumppanin, joka pystyy tuomaan todellista arvoa kasvun haasteisiin ja auttaa kehittämään sitä monella eri osa-alueella”, Tomi jatkaa.

Apua muutosta ja kasvua tavoitteleville yhtiöille

Asiakkaitamme ova tyypillisesti pk-yritykset, jotka ovat toimineet jo jonkin aikaa ja joiden liiketoiminta on vakiintunut, mutta kasvu jäänyt maltilliseksi – yritykset, jotka tunnistavat itsessään kasvupotentiaalin, mutta joilla ei esimerkiksi ole aikaa, osaamista tai resursseja seuraavan kasvuaskeleen ottamiseen. Voitto Group tuo ulkopuolisen näkemyksen, tehokkaat työkalut ja osaamisemme asiakkaidemme kasvun ja kehityksen tueksi.

Me tunnemme omakohtaisesti ne haasteet, joita yrityksen johto ja henkilöstö kohtaavat. Olemme vieneet haastavia kehityshankkeita eteenpäin useissa eri kansainvälisissä yrityksissä. Uskallamme väittää, että osaamme tehdä asioita paremmin kuin ammattikonsultit, jotka eivät ole olleet muutoksesta vastuussa johtajan asemassa ja vieneet sitä läpi kädet savessa yhdessä henkilöstön kanssa.

Olemme automatisoineet paljon omia päivittäisiä prosessejamme ja siksi pystymme tuottamaan palvelumme kustannustehokkaasti sekä keskittymään täysin asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen. Tehokkaiden työkalujemme ja systemaattisten toimintamallien avulla kasvun osa-alueiden kokonaisvaltainen kehitys voidaan toteuttaa ensimmäistä kertaa kustannustehokkaasti ja ketterästi.

Lähde mukaan kasvumatkalle

Meillä on vahva halu luoda yhdessä asiakkaittemme kanssa Voitto Groupista hieno kasvutarina, ja sen eteen teemme työtä systemaattisesti, kovalla intohimolla ja draivilla.

Autamme pk-yrityksiä kasvamaan ja menestymään, ja sitä kautta kasvamme ja menestymme itsekin. ”Palveluillemme on ollut selkeästi tarvetta ja kysyntä on ylittänyt odotuksemme. Tällaiselle kokonaisvaltaiselle yrityksen kasvun eri osa-alueiden kehitykseen rakennetulle palvelulle on selkeästi kysyntää”, Tomi täydentää.

Aloitetaanko yhdessä kasvumatka? Varaa tästä ilmainen 45 minuutin kasvutapaaminen. Lupaamme, että saat tapaamisesta mukaasi ainakin yhden konkreettisen liiketoiminnan kasvuun tähtäävän kehitysidean.

Lisää artikkeleita