Palvelumme

Kasvuyrityksille rakennetut palvelumme ovat täysin uniikkeja – vastaavia kasvuun tähtääviä palveluita ei ole ollut saatavilla aiemmin. Olemme rakentaneet palvelumme, lähestymistapamme ja työkalumme juuri pk-segmenttiin sopivaksi sekä hioneet omia toimintamallejamme sellaisiksi, että ne mahdollistavat nopeampaa  kasvua kustannustehokkaasti.

Yrityksen Health Check

Tehokas liiketoiminnan kasvun tunnistamispalvelu: Unohda arvailut, tunnista mahdollisuudet! Health Check -palvelumme on avain menestyksekkääseen liiketoiminnan kasvuun. Autamme yritystänne hahmottamaan täsmällisesti halutun kasvun osa-alueen nyky- ja tahtotilan. Emme pysähdy siihen – avaamme myös yrityksenne kasvun osa-alueen kehittämisen osaamistason ja tunnistamme tarvittavat kasvun resurssit.

Mitä Health Check sisältää?

Kattavat ennakko- ja maturiteettikyselyt: Palvelumme käynnistyy laajoilla kyselyillä, jotka antavat tarkan kuvan valitun kasvun osa-alueen tilasta. Näitä ovat asiakkuuksien kehittäminen, ratkaisumyynnin kasvattaminen, kaupallistaminen ja kansaivälistyminen.

Avainhenkilöiden haastattelut: Menemme syvemmälle kuin koskaan aikaisemmin. Keräämme yrityksenne osaamisen ja tietotaidon yhteen avainhenkilöiden haastatteluissa.

Business Insight Workshop: Yhteistyössä avainhenkilöidenne kanssa käymme läpi kasvun kehityksen osa-alueet, joista valitsemme kehityksen painopisteet, jotka mahdollistavat yrityksenne kasvun.

Strateginen tiekartta (GOST-malli): Lopputuotoksena luomme kasvun kehitysalueen strategisen konkreettisen toimenpidesuunnitelman ja varmistamme sen jalkauttamisen.

Valmiina nostamaan yrityksenne kasvu uudelle tasolle? Haluatko kuulla lisää, miten Health Check -palvelumme voi auttaa yritystänne kasvamaan. Varaa tästä aika kasvutapaamiseen!

Asiakasymmärryksen parantaminen

Voimme viedä liiketoimintanne kasvun uudelle tasolle tarjoamalla ainutlaatuista asiakasymmärryspalvelua. Unohda perinteiset menetelmät ja sukella kanssamme innovatiiviseen lähestymistapaan, jonka avulla voitte oikeasti ymmärtää asiakkaidenne tulevaisuuden tarpeita ja odotuksia.

Strategian kirkastaminen

Strategia hukassa tai kaipaako se päivitystä? Modernin ja ketterän palvelumme avulla autamme strategianne päivittämisessä tai kirkastamisessa.

Asiakkuuksien kehittäminen

Asiakkuuksien kasvattaminen vaikeaa? 16-osainen asiakkuuksien kehittämisen mallimme auttaa kasvattamaan asiakkuuksianne systemaattisesti ja lisäämään kannattavuutta. Asiakkuuksien kehittämisen palvelumme auttaa vakauttamaan liiketoiminnan, pienentämään asiakaspoistumaa ja parantamaan asiakastyytyväisyyttänne.

Kiihdytä kasvua: Rakenna vahva ja kestävä asiakaspohja liiketoiminnan kasvun tueksi. Työkalumme ja menetelmämme antavat yrityksellenne tuloksekkaan ja merkittävää lisäarvoa tuottavan asiakkuuksien kehittämisen mallin.

Tehosta toimintaa: Tuemme asiakaslähtöisten prosessien ja innovatiivisten ratkaisujen toteuttamisessa, jotka auttavat maksimoimaan arvon tuottamisen sekä henkilöstölle, että asiakkaillenne.

Saavuta menestystä: Tutustu asiakascaseihimme, joissa tulokset puhuvat puolestaan. Katso miten olemme auttaneet menestyksekkäästi eri yrityksiä asiakkuuksien ja asiakastyytyväisyyden kasvussa.

Valmiina menestykseen? Haluatko kuulla lisää, miten tuloksekas asiakkuuksien kehittämisen palvelumme voi auttaa yritystänne kasvamaan. Varaa tästä aika kasvutapaamiseen!

Ratkaisumyynnin rakentaminen

Myynnin kasvussa haasteita? Yhdistämme myynnin, markkinoinnin ja asiakkuustiimin tekemisen kokonaisvaltaisella ratkaisumyynnin kehittämisen mallilla. Palvelumme auttaa rakentamaan voittavan myyntistrategian ja parhaat toimintamallit sekä nostamaan myynnin osaamistason ja avaamaan yrityksenne kasvupotentiaalin.

Virtaviivaista prosesseja: Varustamme tiiminne työkaluilla ja menetelmillä, jotka auttavat tehostamaan myynnin prosesseja, maksimoimaan asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden ja kiihdyttämään kasvua.

Luo kilpailuetua: Autamme menestymään ja sopeutumaan markkinoiden muutoksiin nopeammin. Maksimoimme kasvun auttamalla tunnistamaan asiakkaidenne ja markkinoidenne todellisen kasvupotentiaalin.

Saavuta menestystä: Tutustu asiakascaseihimme, joissa palvelumme on auttanut eri yrityksiä saavuttamaan merkittäviä tuloksia myynnin, tuottavuuden sekä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden kasvussa.

Valmiina nostamaan myynnin tekeminen uudelle tasolle? Haluatko kuulla lisää, miten ratkaisumyynnin kehittämisen palvelumme voi auttaa yritystänne menestymään. Varaa tästä aika kasvutapaamiseen!

Menestyksekäs kaupallistaminen

Tarjoaman kaupallistamisessa haasteita? Tarjoamme ensimmäisen kaupallistamisen palvelun, joka on suunniteltu vauhdittamaan liiketoimintaanne kohti poikkeuksellista menestystä.

Kiihdytä kasvua: Valmistaudu räjäyttämään kasvun mittarit! Tehokkaiden työkalujen ja menetelmien avulla vahvistammme brändiänne ja autamme markkinoiden valtaamisessa sekä vauhdittamme tuotteidenne tai palveluidenne myynnin kasvua.

Tehosta toimintaa: Autamme rakentamaan voittavat kaupallistamisstrategiat tukemaan liiketoiminnanne kasvun tavoitteita. Kehitämme yksilöllisiä ratkaisuja, joiden avulla saavutatte myynnin tavoitteet ja ylitätte asikaskohderyhmienne odotukset.

Nosta tehokkuutta: Ohjaa liiketoiminta kohti huipputehokkuutta! Toimintamallimme ja menetelmät tehostavat uusasiakashankintaa, parantavat asiakasuskollisuutta sekä luovat kestävää ja skaalautuvaa kasvua.

Vahvista markkina-asemaa: Erottaudu kilpailijoista! Hyödynnä tuloksekasta lähestymistapaamme, joka vahvistaa tunnettavuutta ja rakentaa luottamusta tärkeimpien kohderyhmien keskuudessa.

Valmiina nousemaan toimialasi kärkeen? Haluatko kuulla lisää, miten kaupallistamispalvelumme voi tukea liiketoimintanne menestystä. Varaa tästä aika kasvutapaamiseen!

Onnistunut kansainvälistyminen

Kansainvälistyminen vaikeaa ja kallista? Strukturoidun lähestymistapamme ja kokonaisvaltaisen palvelun avulla autamme laajentumaan onnistuneesti ulkomaille ja varmistamaan menestymisenne kansainvälisillä markkinoilla.

Kansainvälisty suunnitelmallisesti: Hyvin rakennettu kansainvälistymissuunnitelma on avain menestyksekkääseen kansainvälistymiseen. Tuemme strategian laatimisessa tavoitteiden määrittelyssä, aikataulun suunnittelussa ja tarvittavien resurssien tunnistamisessa.

Kohdista myynti- ja markkinointistrategia: Kansainvälisten asiakkaiden tavoittamiseksi tarvitaan kohdistetut myynti- ja markkinointistrategiat. Autamme rakentamaaan tehokkaita myynti- ja markkinointistrategioita huomioiden jokaisen kohdemarkkinanne ainutlaatuiset tarpeet ja mahdollisuudet.

Luo vaadittavat toimintamallit: Tuemme yrityksen kansainvälistymiseen vaadittavien liiketoimintaprosessien rakentamisessa, toimintamallien kehittämisessä ja oikeanlaisten resurssien tunnistamisessa.

Vältä sudenkuopat: Hallitse kansainvälistymiseen liittyviä riskejä, kuten taloudellisia riskejä ja operatiivisia riskejä. Autamme tunnistamaan riskit ja kääntämään ne mahdollisuuksiksi.

Valmiina viemään liiketoimintanne uusille markkinoille? Haluatko kuulla lisää, miten voimme tukea yritystänne uusien markkinoiden valloittamisessa.Varaa tästä aika kasvutapaamiseen!

Haluaisimme kuulla lisää kasvutavoitteistanne!

Ratkaisun jalkauttaminen

Jalkauttamispalvelumme on suunniteltu auttamaan yritystänne onnistumaan muutosprosesseissa ja strategian jalkauttamisessa. Tarjoamme yrityksen eri tilanteisiin monipuolisia jalkauttamispalveluja, jotka on suunniteltu vastaamaan erityyppisiin tarpeisiin.

Advisor & sparraus

  • Toimintamalli: Kuukausittainen tapaaminen edistämään ratkaisujen jalkauttamista.
  • Aikataulu: 1 x 4h tapaaminen tai 2 x 2h tapaamista joka kuukausi.
  • Osallistujat: Voitto Groupin 2 asiantuntijaa auttavat organisaatiotasi.
  • Hyödyt: Saat jatkuvaa ohjausta ja sparrausta, joka auttaa pitämään projektin raiteillaan ja kehittämään organisaatiota joustavasti.

Workshop moduuleittain

  • Toimintamalli: 1-2 x 4h workshoppeja, joissa keskitytään yksittäisiin ratkaisuihin.
  • Etätyöt ja fasilitointi: Annamme etätehtäviä, valmistelemme materiaaleja ja tarjoamme työkalut tehokasta oppimista varten.
  • Osallistujat: Voitto Groupin fasilitaattorit ohjaavat työpajoja varmistaen osallistujien sitoutumisen.
  • Hyödyt: Keskittyminen yksittäisiin kokonaisuuksiin takaa tehokkaan ratkaisujen jalkauttamisen.

Osana organisaatiota

  • Toimintamalli: Osallistumme organisaatiosi toimintaan esim- 1-2 päivää kuukaudessa.
  • Ajanjakso: 1-6 kuukautta tai tarpeen mukaan.
  • Osallistujat: Muuttuvaan yrityksen tarpeeseen paras kasvun osa-alueen erikoisosaaja.
  • Hyödyt: Tämä malli tarjoaa pitkäkestoista tukea ja jatkuvaan kehittämiseen, auttaen jalkauttamisprosessissa ja varmistamme tavoitteiden saavuttamisen.

Aloitetaanko?

Tahdotteko viedä yrityksenne kasvun uudelle tasolle, mutta kaipaatte siihen raikkaampaa otetta? Meiltä ette löydä pukumiehiä, vaan intohimoa kasvuun ja osaamista sen saavuttamiseen!

Ymmärrämme, että sunnuntaiaamunne ovat arvokkaita. Siksi tarjoamme teille jotain, mikä auttaa teitä kohti menestystä!

Varaamalla ilmaisen 45 minuutin kasvutapaamisen kanssamme saatte yksilöllistä ja kohdennettua neuvontaa liiketoimintanne kasvun edistämiseksi. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen hello@voittogroup.com, ja lupaamme vastata nopeasti!

Ennen tapaamista lähetämme teille muutaman ennakkokysymyksen, jotta voimme räätälöidä tapaamisen mahdollisimman tehokkaaksi ja tarpeisiinne vastaavaksi. Tervetuloa kohti menestystä!